Pàgines

dimecres, 19 de febrer del 2014

Premis literaris per obres en català, castellà i esperanto

Concurs literari Ramón Fernàndez Jurado. Bases, terminis i acte de lliurament


Acte per reclamar la restitució del nom de Ramon Fernàndez Jurado a la Biblioteca de Castelldefels.

Dissabte 7 de juny del 2014, a l’Espai de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

El Col·lectiu RFJ convoca el Concurs Literari Ramon Fernàndez Jurado. El veredicte es farà públic en el transcurs de l’acte. Us convidem a participar-hi.

 


BASES
  1. S’hi poden presentar treballs en prosa o en vers que tinguin relació amb Ramon Fernàndez Jurado i/o amb Castelldefels.
  2. Per presentar un treball no hi ha límit d’edat, ni per baix ni per dalt. Els infants que encara no llegeixen podran presentar dibuixos sobre Ramon Fernàndez Jurado i/o sobre Castelldefels
  3. No cal que les obres siguin inèdites. Sempre que tractin els temes esmentats, seran admeses encara que s’hagin presentat a d’altres concursos o hagin estat publicades.
  4. Els treballs poden ser en català, castellà o esperanto, i hauran de tenir una extensió màxima de 2 fulls, escrits en Arial 12 i a doble espai.
  5. Hi haurà diferents categories:
1.     infantil A: a) dibuixos. Fins a 6 anys
2.     Infantil B: a) prosa, b) poesia. De 7 a 12 anys.
3.     juvenil: a) prosa, b) poesia.  De 13 a 17 anys
4.     adults: a) prosa, b) poesia. A partir de 18 anys
  1. Es donaran dos premis per categoria i, si s’escau, hi haurà accèssits.
  2. Els treballs s’hauran d’enviar al mail rfjbibliocastell@gmail.com, amb el nom de l’autor, el lloc i l’any de naixement, l’adreça postal i el telèfon.
  3. El termini màxim d’admissió dels treballs serà el 23 d’abril del 2014, dia de Sant Jordi.
  4. El jurat del concurs estarà format per persones del món de la cultura relacionades amb el Col·lectiu Ramon Fernàndez Jurado, que és l’entitat convocant.
  5. Els premis seran obres d’art creades per artistes reconeguts que les cedeixen per a l’ocasió: fotografies, pintures, escultures, llibres, ceràmica, bijuteria, artesania, composicions musicals enregistrades...
  6. Els treballs guanyadors es publicaran en pdf i, d’acord amb les possibilitats del moment, es mirarà d’enregistrar-los en un CD, amb les fotografies de les obres d’art donades. Si és possible fer-ho, es lliuraran als guanyadors.
  7. El veredicte del Jurat es farà públic en el transcurs de l’acte cultural reivindicatiu del 2014, que se celebrarà el dissabte 7 de juny a la tarda a l’Espai de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.