Pàgines

dimecres, 14 de desembre del 2011

Comunicat de l'Associació Cat. d'Esperanto

Contra allò que considerem injust es pot i cal lluitar de maneres diferents, segons punts de vista i prioritats distints. Els esperantistes ens hem fixat lluitar contra l’actual procés de globalització unidireccional, el dret a la diferència, a la individualitat, i, en particular, contra un dels seus molts “danys colaterals”: la aniquilació de la diversitat lingüística i cultural. (Vegeu la nostra declaració d’objectius, valors i principis)
El proper 15 de desembre, coincindint amb la data de naixement de L.L. Zamenhof, celebrem la diada de l’esperanto de diverses maneres.
El Museu d’Esperanto de Subirats commemora la diada oferint~l’entrada gratuïta a les visites guiades del cap de setmana del 17 i 18 de desembre a les 13h.
Dimarts 13 de desembre els esperantistes barcelonins faran un sopar de germanor. Els sabadellencs faran un dinar el 18 de desembre. Vegeu-ne més informació a l’Agenda.
El Museu d’Esperanto de Subirats i l’Associació Catalana d’Esperanto proposem que el dia 15 afegiu lligams que dinfonguin l’esperanto i els principis esperantistes als vostres blogs, webs, a les xarxes socials, etc.

Font: KEA