Pàgines

dimarts, 15 de març del 2011

Esperanto en Marxa, ruta vitivinícola

Arkaĵo ĉe la preĝejo
Arkaĵo ĉe la preĝejo
Si et vas perdre la primera edició d'Esperanto en Marxa en la que vam recòrrer els paisatges de Montserrat, ara tens una nova oportunitat d'endinsar-te per primer cop en el món de l'esperanto. Aquesta vegada passejarem pels camins de Subirats, tot deixant-nos portar per les rutes vitivinícoles que voregen Lavern i Sant Pau d'Ordal.
Durant el recorregut distribuirem material d'esperanto per a conèixer el seu funcionament i us donarem les claus per construir les vostres primeres frases. També durant l'excursió, farem una visita al Museu d'Esperanto de Subirats, un espai únic i el més important del sud d'Europa dins la seva especialitat.
La cita és el proper
diumenge 20 de març 2011 a l'estació de tren de Lavern.
Hora: 09:00 h.
El cost per participant serà de 5 €,
que inclourà tant el material d'esperanto com la visita al museu. Es proposa que cadascú porti els àpats que pugui necessitar i, si algú ho desitja, es podran fer compres a Lavern o Sant Pau.
De la mateixa manera, la gent que vulgui mantenir contacte amb la llengua internacional després de l'activitat, podrà gaudir d'una tutoria virtual per internet.
La muzeo de Subirats
La muzeo de Subirats
Aquesta sortida comptarà, a més, amb el recolzament de l'Associació Catalana d'Esperanto i el Patronat de Turisme de Subirats
Si esteu interessats, podeu avisar de la vostra participació i obtenir més informació escibint a l'adreça: k.berga@gmail.com
Si heu de venir en tren podeu consultar els horaris de Rodalies